• Coaching Circles

  Samen cirkelen.

  Verbinden.

  Uitdagen.

   

   

  Title Text

  A small tagline

  De coaching circles zijn een uitnodiging om je weekend eens per maand anders te starten. We starten met een mindful yoga, een meditatieve beweging of een actieve meditatie om je lichaam wakker en open te maken. We doen dan samen een meditatie gelinkt aan het thema om het onderbewustzijn te activeren. We doen oefeningen en delen onze bevindingen. Wat er binnen de cirkel wordt gedeeld, is heilig en er wordt zonder oordeel geluisterd en gepraat.

  De coaching circles worden elke maand georganiseerd.
  De thema’s van de volgende coaching cirkels kunnen lichtjes wijzigen afhankelijk van wat er leeft in het moment.

  Ook als je het thema niet op voorhand weet, dan zijn de coaching circles bedoeld om stil te staan en in verbinding te gaan om dan krachtig in het leven verder te gaan. Ze laten voelen, dagen uit, spreken uit en creëren warmte met gelijkgestemden.

  Je gaat naar huis met het gevoel dat je niet alleen bent en het inzicht dat er meer mogelijkheden bestaan. Na enkele coaching circles zal je (hopelijk) merken dat je inzicht over jezelf, je wereld en je verbindingen zijn verruimd. Er komt kracht vrij. Als dat niet zo is, dan kan je nog altijd je energetische uitwisseling terug vragen :).

  Dit zijn de data voor het voorjaar:

  Zaterdag 21 maart 2020 van 9u30 tot 12u30 - Groeien vanuit radicale eerlijkheid en zelf acceptatie
  Zaterdag 18 april 2020 van 9u30 tot 12u30 - Mogelijkheden creëren vanuit het hart & omgaan met emoties en overtuigingen
  Zaterdag 16 mei 2020 van 9u30 tot 12u30 - Jezelf terugvinden in het verhaal over de ander - de kracht van verantwoordelijkheid nemen
  Zaterdag 20 juni 2020 van 9u30 tot 12u30 - Je schild afdoen, jezelf tonen en bevrijden

  Title Text

  A small tagline
  A sentence or two describing this item. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.
All Posts
×